“IT4Business” konferencia november 18-án, Palicson

Az “IT4Business” az első olyan, környékünkön megrendezésre kerülő konferencia, melynek célja az IT szektoron belül és kívül működő cégek közötti kapcsolatok kiépítése, ápolása. Az esemény elsődleges célja az IT szektorban rejlő lehetőségek és üzleti előnyök kiaknázása.

A szabadkai IT Klaszter szervezésében második alkalommal megrendezésre kerülő egynapos konferencia színhelye a palicsi Nagy Terasz lesz. A részvétel minden érdeklődő számára ingyenes, előzetes regisztrációhoz kötött.

Az eseményt megelőző sajtókonferencián, melyen az ErdSoft igazgatója, Erdudac Dániel is szót kapott, bemutatták az idei “IT4Business” előadóit, akik négy szakmai előadást fognak tartani. Ivan Minić, a MojaFirma.rs portál fő- és felelős szerkesztője a vállalkozásról, üzleti fejlesztésről, önfoglalkoztatásról és marketingről tart majd előadást. Tobias Sahlin az adatokon alapozott üzleti döntéshozatalról fog beszélni és számos gyakorlati példát is bemutat majd. Ivana Petrović az Optimus Mediától az online vállalkozások sikerének kulcsáról beszél majd, míg Kaszás Zoltán, a T-Systems Magyarország vezérigazgatója az “Okosan kapcsolódó világ” címmel tart előadást.

  

A konferencia a kis- és középvállalkozások, valamint az IT cégek közötti kapcsolatok kiépítésére fókuszál. A résztvevők számára az esemény kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy valami újat tanuljanak és megismerkedjenek más vállalkozókkal, cégekkel.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.