A Digital Hive elnyerte a Szerbiai Gazdasági Kamara elismerését

Mindössze két évvel a megalapítását követően a Digital Hive, mely cégünknek is otthont ad, elnyerte első nagy elismerését.

Az elismerések és díjak kiosztásáról szóló döntéssel összhangban a Szerbiai Gazdasági Kamara díjazta a legsikeresebb cégeket a kihívásokban gazdag 2020-as évre.

Ugyan a pandémia miatt a díjak kiosztása a megszokottól eltérően zajlott, az elismerésben részesülő cégek plaketteket vehettek át a Szerbiai Gazdasági Kamarától. A régió gazdaságának fejlesztésében játszott kiemelkedő szerepért díjazták a Digital Hive-ot is a 2020-as évre.

A Digital Hive részvénytársaságot 2018-ban alapította három szabadkai IT cég: az ErdSoft, a Studio Present és az ICB Tech, a nyugati mintára tervezett, modern épület pedig a Prosperitati Alapítvány támogatásának köszönhetően épülhetett fel.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.