Átadták a munkanélküliek foglalkoztatására szolgáló támogatást

Átadásra kerültek a munkanélküliek foglalkoztatására szolgáló támogatások a Vajdaság Autonóm Tartomány területén működő cégek számára. Ennek kapcsán Nenad Ivanišević tartományi gazdasági és idegenforgalmi titkár elmondta, hogy a kulcsszó a “közösen”, hiszen a Foglalkoztatási Szolgálattal együtt nyújtanak támogatást. A pandémia megnehezítette a vállalkozók munkáját, így segíteni kell őket. 42 millió dinár lett elkülönítve erre a programra.

Erdudac Dániel, cégünk, az ErdSoft igazgatója a következőket mondta el: “Nagyon örülünk ezeknek a lehetőségeknek, hiszen nagyban segítik a munkánkat. Ennek a lehetőségnek köszönhetően még négy munkatársat szerettünk volna felvenni, és örömmel láttuk, hogy a pályázat sikeres lett. Nagyon örülünk annak, hogy Szerbiában vannak ilyen pályázatok és hogy az ország a vírushelyzet mellett sem feledkezett meg a fiatal vállalkozókról és a kis- és középvállalkozásokról.”

A munkanélküliek foglalkoztatására 22 millió, az önfoglalkoztatásra 15, a közmunkára pályázók között pedig összesen 5 millió dinár lett kiosztva.


 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.