Az ErdSoft négy új munkatársat foglalkoztat a tartományi államtitkárság pályázatának köszönhetően

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az ErdSoft elnyerte a munkanélküliek foglalkoztatására szolgáló támogatást, melyet a Tartományi gazdasági és idegenforgalmi államtitkárság és a Foglalkoztatási szolgálat együttesen biztosít.
Cégünk négy új munkatárs foglalkoztatására nyerte el az összesen egy millió dináros összeget.

 


Ennek kapcsán a tartományi gazdasági és idegenforgalmi államtitkár, Dr. Nenad Ivanišević meglátogatta cégünket. Az államtitkár elmondta, a céglátogatások során szeretné elsőkézből hallani, milyen pályázatokra lenne szükségük a cégeknek, annak érdekében, hogy fejlődni tudjanak és újabb munkahelyeket tudjanak biztosítani.
Az államtitkár megállapította, hogy cégünk tökéletes példát mutat arra, hogyan lehet a fiatalokat megfelelő munkafeltételekkel és modern munkakörnyezettel maradásra ösztönözni, ami a pályázat célja is volt.


A látogatás során cégünk igazgatója, Erdudac Dániel elmondta, hogy minden cégnek megvannak a maga kihívásai, az IT cégek esetében pedig különösen nehéz jó programozókat találni. A munka típusa lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag bárki bárhonnan dolgozni tudjon, így a cégeknek az egész világgal versenyeznie kell, ha jó munkaerőt keresnek.
A látogatást a szabadkai, tartományi és az országos média is végigkísérte, a megjelent írásokat és videókat pedig egy csokorba gyűjtöttük.

Médiák, ahol szerepeltünk:

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.