Bemutatjuk cégünk TALENTS ösztöndíjasait

November 22-én került sor cégünk székházában az ErdSoft TALENTS ösztöndíjban részesülő tanulók ünnepélyes kihirdetésére és az ösztöndíjszerződések aláírására.

Az ösztöndíjasaink, Sótanyi Bálint és Balogh Hunor a Szabadkai Műszaki Szakfőiskola hallgatói, mindketten már tanulmányaik legelején tanúbizonyságot tettek tehetségükről. Az eseményen a Szabadkai Műszaki Szakfőiskola igazgatója Dr. Fürstner Igor és Dr. Zlatko Čović igazgatóhelyettes is részt vettek.

Az ösztöndíjakat Erdudac Dániel, cégünk ügyvezető igazgatója adta át. Az esemény formális részét követően valamivel kötetlenebb, jó hangulatú ünnepség köszöntötte a fiatal ösztöndíjasokat.

Cégünk gyümölcsöző együttműködése a Szabadkai Műszaki Szakfőiskolával már hosszú évek óta töretlen - ezen kooperáció sikeressége a közös célban rejlik, ugyanis a kitűzött közös érdekünk, hogy a tehetséges fiataloknak esélyt biztosítsunk a minőségi oktatásra, szakmai fejlődésre és ösztönözzük őket, de lehetőséget is nyújtsunk a szülőföldön való sikeres boldogulásra.

Az ösztöndíj mellett az ErdSoft berkein belül a diákok szakmai támogatásban és képzésben is részesülnek. A tehetségek túlnyomó többsége, aki nálunk kezdte el szárnyait bontogatni, oszlopos tagjává vált a csapatunknak.

Az ErdSoft támogatója az oktatásnak és a tehetségeknek - örömünkre szolgál, hogy ezen eseményen kettő kimagaslóan tehetséges hallgató számára ösztöndíjat adhattunk át és egyben lehetőséget nyújthatunk számukra sikeres karrier építésére cégünkön belül.

Az eseményhez köthető nyilvános média cikkei az alábbi linkeken olvashatók:

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.