Donáció a bajmoki “Medžik” tánccsoportnak

A bajmoki “Medžik” tánccsoportot 1981-ben alapították, a “Jedinstvo – Egység” ME keretein belül. A nagy múltú táncegyesületben modern táncokat oktatnak, 3-20 éves gyerekeknek és fiataloknak.

Az egyesület versenytáncosai számos országos és nemzetközi versenyen értek el kiemelkedő eredményeket. Jelenleg 20 gyermek készül a szeptemberi megmérettetésre, melyre Észak-Macedóniában fog sor kerülni. A Dance OFF névre keresztelt verseny az IDO nemzetközi táncszövetség által kerül megrendezésre. Több éves múlttal rendelkezik és közel 20 ország 3000 táncosát gyűjti össze.

Cégünk felismerve a gyerekek tehetségét és befektetett munkáját, pénzügyi segítséget biztosított a csoport számára, mely megkönnyíti a gyermekek (és szüleik) számára, hogy egy ilyen magas szintű versenyen mutathassák be tudásukat.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.