Előadás a VMKT rendezvényén

 

Magyarkanizsán, a Vajdasági Magyar Közgazdász Társaság által került megrendezésre a közel 70 résztvevőt számláló tábor, mely a digitális gazdasággal és az e-kereskedelemmel foglalkozott.

 

A rendezvény keretein belül cégünk igazgatója, Erdudac Dániel is tartott egy előadást, melyből az érdeklődők megtudhatták, milyen jogszabályok vonatkoznak a webáruházak működésére.

Napjainkban a webáruházak számos előírásnak és törvénynek kell megfeleljenek, és Szerbiában is egyre komolyabban ellenőrzik, és szükség szerint büntetik is a webáruházak tulajdonosait, akik nem a jogszabályokkal összhangban működtetik áruházaikat. Dániel előadásából kiderült, milyen törvényeknek kell megfeleljen egy átlagos webáruház.

“Az internetes vásárlás életünk szerves részévé vált a koronavírus-járvány alatt, ám sokan nem tudják az ilyen típusú vásárlás jogi kockázatait és következményeit. Szerbiában is egyre több jogszabály jelenik meg, melyeket egyre komolyabban is ellenőriznek, így a webáruház tulajdonosoknak mindenképp érdemes odafigyelniük arra, hogyan építik fel a weboldalakat. Minél népszerűbb egy weboldal, annál inkább oda kell figyelni ezekre a jogszabályokra és a vásárlók védelmére is.” – mondta el Dániel.

A rendezvényen vajdasági, magyarországi és erdélyi közgazdászok is részt vettek. 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.