Hogyan reklámozzuk vállalkozásunkat hatékonyan? Rádióinterjú Erdudac Dániellel

Informatikai cégünk ügyvezető igazgatója, Erdudac Dániel a Pannon Rádióban applikáció készítésről, alkalmazás és weboldal fejlesztésről, online marketingről beszélgetett.

“Napjainkban már mindent interneten keresztül kezdünk keresni, így aki nincs jelen az online világban, gyakorlatilag nem is létezik és csak nagyon kis piacot tud kiszolgálni az offline térben. A weboldalak, applikációk mind fontosak, hiszen ezek segítségével tudunk eljutni a felhasználóinkhoz. A már említettek mellett a harmadik fontos pillért is meg kell említeni, ami a social marketing, azaz a közösségi oldalakon való jelenlét és kommunikáció a célközönséggel.”

“Amire különösen oda kell figyelni, hogy a webáruházak, weboldalak már nem csak a számítógépek képernyőjén kell jól megjelenjenek. Az okostelefonoknak köszönhetően az ügyfelek egyre többet böngésznek, vásárolnak a telefonokról, így nagyon fontos, hogy a weboldal mobilbarát legyen. Szerbiában is ilyen irányban haladnak a vásárlói szokások, ezért a cégek is egyre nagyobb figyelmet kell fordítsanak a mobilapplikációkra, vagy legalább a mobilbarát webshopokra.”

“További jelentős trend az idősebb korosztály megjelenése az interneten, akik a Facebooknak köszönhetően megtanulták használni a korszerű technológiákat, és egyre több weboldalt, online áruházat látogatnak, ezért fontos, hogy ezek a platformok intuitívak, egyszerűen használhatók legyenek.”

“Amit az ügyfeleknek tudni kell, hogy egy webáruház sosem kész. Folyamatosan új trendek jelennek meg, a Google feltételei is változnak így egy webshopon rendszeresen kell dolgozni. A technológiák sokkal gyorsabban fejlődnek, mint korábban, ez pedig azt jelenti, hogy nekünk is lépést kell tartanunk.”

“A fejlesztés számos kihívással jár, és szinte két-három évente újra kell tanulni. Nem egy monoton szakma, főleg azok számára ajánlott, akik szeretik az izgalmas, kihívásokkal teli munkákat és nem bánják, hogy folyamatosan fejlődniük kell.”

A teljes interjú a következő linken hallgatható meg: 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.