Kollégánk készítette a VS Code magyar fordítását

Mi az ErdSoftnál nagyon szeretjük a programozók közösségét, szívesen adjuk tovább a tudásunkat és járulunk hozzá a különféle programok fejlesztéséhez. 
A CKEditor szerbre fordítása mellett más hasonló közösségi munkákat is végzünk. Kollégánk, Hallai Seiler Levente is az ErdSoft elveit követi a bölcsesség megosztását illetően, ezért hozzájárult a VS Code egyik legújabb változatának magyar fordításához.

A VS Code, azaz a Visual Studio Code egy nyílt forráskódú, ingyenes kódszerkesztő program, melyet a Microsoft fejleszt a Linux, OS X és természetesen a Windows operációs rendszerekhez. A program nagy népszerűségnek örvend, hiszen a hibakeresőket is támogatja és testeszabhatóságának köszönhetően kényelmesen használható. A program felületének témája szabadon választható, módosítható a gyorsbillentyűk kiosztása, az alapértelmezett beállítások és még sok más.



A Visual Studio Code egy aktív projekt, melyhez a közösség tagjai számos módon járulhatnak hozzá. Az egyik ilyen mód a lokalizáció, melynek során a lelkes programozók segíthetnek a VS Code lefordításában a saját anyanyelvükre, a „közösségtől a közösségért“ elvet követve. Ehhez járult hozzá kollégánk, Hallai Seiler Levente is, aki a program magyar fordításának elkészítésében segédkezett.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.