Open IT Szabadka az ErdSoft irodáiban is

Az „IT Szabadka 2030“ pénteken, április 1-én szervezte meg az „Open IT Szabadka“ megnevezésű nyílt napokat. Az esemény elsősorban a gimnáziumok, valamint a műszaki és közgazdasági iskolák végzős diákjai számára lett szervezve. Városunkba Zomborból, Topolyáról, Kikindáról, Kúláról, Becséről és Zentáról is érkeztek fiatalok.

 

Az „Open IT“ elsősorban azért került megszervezésre, hogy a végzősők megismerkedjenek a továbbtanulási illetve munkavállalási lehetőségekkel városunkban. A főiskolák és egyetemek meglátogatása mellett a fiataloknak lehetőségük volt meglátogatni a szabadkai IT cégeket is. A középiskolások a Digital Hive-ba is ellátogattak és megismerkedtek az itt tevékenykedő cégekkel.

Az ErdSoft célja az volt, hogy a nyílt nap keretein belül bemutassa a fiataloknak, hogyan is néz ki az IT munka közelről. A végzősök megtudhatták, hogyan fejlődik a szakemberek karrierje cégünkben, megismerkedhettek a munkakörnyezetünkkel, valamint az okos épületünk előnyeivel is.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.