Covid-19 Rádióinterjú

Rádióinterjút adtunk az aktuális Covid-19 helyzettel kapcsolatban

Cégünk igazgatója, Erdudac Dániel rádióinterjút adott az aktuális helyzettel kapcsolatban, melyben főként a kijárási tilalom és az egyéb intézkedések webáruházakra való hatásáról beszélt.

“Több, mint 80 aktív webáruházat üzemeltetünk és tartunk karban, ez alapján egész komoly statisztikát készítettünk, hiszen mi is kíváncsiak voltunk, hogy alakulnak az online vásárlások és a forgalom ebben az időszakban, mikor az emberek nem tudnak kijárni. Összeségében elmondható, hogy vannak nagy nyertesei és nagy vesztesei is a jelenlegi helyzetnek.”

“A weboldalak fejlesztése mellett nagyon sok ügyfelünknek tanácsadási szolgáltatásokat is biztosítunk, ezért igyekszünk felkészülni a kialakult helyzetre és ez alapján segíteni őket. Elmondható, hogy a helyzet nyertesei azok a webáruházak, melyek napi szükségleteket kielégítő termékeket, technikai cikkeket, babaholmit, irodai és kerti kellékeket árulnak. Náluk jelentősen növekedett a weboldalak látogatottsága és a vásárlások száma is. Átlagosan 52%-kal nőtt a látogatottság ezeknél az oldalaknál, míg az eladás 176%-kal növekedett. Sajnos negatív példák is vannak, azok az online értékesítő platformok, melyek buszjegyeket, szállásokat, színházjegyeket árusítottak, a látogatóik 90%-át elvesztették és a forgalom gyakorlatilag nullára csökkent.”

“Az életkort illetően nem rendelkezünk számszerűsíthető adatokkal, hiszen az adatvédelmi szabályozásnak köszönhetően ilyen adatokat nem gyűjthetünk, nem gyűjtünk a weboldalak látogatóiról, a saját környezetünk és ügyfeleink tapasztalatai alapján azonban elmondhatjuk, hogy a helyzet miatt sok olyan személy is kipróbálja az online vásárlást, aki korábban nem élt ezzel a lehetőséggel, főleg az idősebb korosztály. Ez pedig nem csak a webáruházakra, hanem a különböző értékesítéssel foglalkozó Facebook csoportokra is vonatkozik.”

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.