Részt vettünk az “IT4Business” konferencián

Az IT4Business konferencia megrendezésére 2019. november 28-án került sor a palicsi Nagy Teraszon (Vigadóban). A konferencia célja az volt, hogy kapcsolatokat építsen ki az IT szektoron belül és kívül működő cégek között. Az eseményen számos szabadkai és környékbeli cég képviselői vettek részt, de számos látogató érkezett Belgrádból és Újvidékről is.

A konferenciát a szabadkai IT Klaszter szervezte és IPA-forrásokból valósította meg. A klaszter 24 tagból áll és olyan cégeket gyűjt össze, melyek digitális termékeket gyártanak, de a szabadkai oktatási intézményeket is szívesen látják. A tanácskozáson a résztvevők négy szakelőadáson vehettek részt.

Az ErdSoft igazgatója, Erdudac Dániel a negyedik ipari forradalomról beszélt a résztvevőknek az ErdSoft csapatának előadásán belül. Dániel részletesen bemutatta a digitalizáció, automatizáció és a robotika szerepét az ipar 4.0-ban, de a mesterséges intelligenciáról is beszélt. Az előadáson számos gyakorlati példa is bemutatásra került.

A konferencián a helyi cégeket képviselő, közel 200, IT szektorban dolgozó munkatárs vett részt.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.