Amit csinálunk

Amit csinálunk

Szolgáltatások.

Cégünk arra törekszik, hogy a szolgáltatások széles skálájával segítsen az ügyfeleknek a digitális üzletvitel kialakításában és jövedelmező fenntartásában, valamint az információs technológiák minőségi alkalmazásában.

Szolgáltatásaink célja, hogy segítsenek ügyfeleinknek kiemelkedő és hatékony módon bemutatkozni a nagyközönségnek. Ehhez azonban már nem elég egy névjegykártya vagy egy egyszerű, igénytelen weboldal. Az online jelenlét elengedhetetlen része egy vállalkozás életének, és a minőség is egyre fontosabb szerepet kap. Ezeket a tényeket tükrözik minőségi szolgáltatásaink is, melyek segítenek az ötletek digitalizálásában.

contact_image
Website / Webapp fejlesztés

Cégünk olyan weboldalakat és webes alkalmazásokat fejleszt, melyek követik a trendeket és mindenben megfelelnek a biztonsági és technológiai elvárásoknak.

eCommerce megoldások

Intuitív, modern, könnyen kezelhető és jövedelmező webáruházakat és más eCommerce megoldásokat fejlesztünk, ügyfeleink igényei szerint.

CRM fejlesztés

Olyan, egyedi igények szerint kialakított, minőségei CRM rendszereket fejlesztünk, melyek segítenek modernizálni az ügyfelekkel való kapcsolattartást.

AUTOMATION
Automatizálás

Az Ipar 4.0 számos változásnak ad keretet – mi a folyamatok automatizálásában segítünk, olyan szoftverekkel, melyek elvégzik az ismétlődő feladatokat az alkalmazottak helyett.

Mobile app fejlesztés

Egyedi mobilalkalmazásokat fejlesztünk az okostelefonokra, az ötlettől a realizációig, határidőre, profi megoldások alkalmazásával.

PSD2HTML

Szolgáltatásunk keretén belül PSD dokumentumokból varázsolunk valódi, minőséges HTML5, CSS és JS programozott sitebuildet.

Digitális Design

Az online világban a kiemelkedő tartalom mellett az esztétika is nagyon fontos szerepet tölt be, ezért ügyfeleink számára kreatív megoldásokat kínálunk.

Nyomtatott Design

A digitális kampányokat érdemes megfelelő nyomtatott reklámanyagokkal kísérni, ezért teljeskörű grafikai megoldásokat nyújtunk ügyfeleinknek.

Tárhely szolgáltatás

Megbízható és professzionális hosting szolgáltatás, személyes vagy üzleti honlapok, blogok, webáruházak működtetéséhez.

Keresőoptimalizálás (SEO)

Optimalizáljuk ügyfeleink weboldalát a keresőmotorokra, hogy minél előrébb kerüljön a keresési eredmények között és ne csak egy tű legyen a szénakazalban.

Üzleti tanácsadás

A tanácsadás keretein belül megosztjuk tapasztalatainkat és segítünk a változtatásokkal kapcsolatos döntések meghozatalában.

Stratégiai tervezés

A cég sikeres működéséhez már nem elég a kiemelkedő termék vagy szolgáltatás, egy komoly stratégiára is szükség van – ennek létrehozásában segítünk ügyfeleinknek.

Nearshore outsourcing

Szakértőre van szüksége egy rövid időszakra, vagy egy konkrét probléma megoldásához? Szenior fejlesztőink a rendelkezésére állnak!

Outsourcing

Kiváló szakértőink és programozóink cégünk sikerének elengedhetetlen elemei – azonban szívesen kölcsönözzük őket, hogy más cégek sikersztorijához is hozzájáruljanak.

Online Marketing

Napjaink digitális világában nagyon nehéz egyedit alkotni. Ebben segíthetnek online marketing szolgáltatásaink, melyek segítenek kitűnni a tömegből.

Trafify marketing és értékesítési automatizáció
Google Ads megoldásunk

Social Marketing

A közösségi oldalak egyre nagyobb részét képezik az életünknek és a kapcsolatainknak, ezért nagyon fontos a közösségi profilok szakszerű kezelése.

Szövegírás

Kreatív, informatív szövegek, tartalmak írása, melyeket a weboldal látogatói mellett a keresőmotorok is szeretni fognak.

Fordítások

A digitális világban nem léteznek határok, ezért gyakran van szükség minőségi fordításokra, melyek a jelentés mellett a szöveg hangulatát is átadják.

Néhány kiemelt

Ügyfeleink.

Közvil
Dental medical
Optical kft
Parapark
LCF - Kids Club
Hétnap
Kandallo.hu
KMV
Subotica.com
Mortoff
VeneraBike
Polazak
Szabadkai szinház
MTTK
Villager
Kosztolányi
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.