Digital Hive Summer Party

Posle svečanog otvaranja došao je red na jednu veliku, opuštenu žurku na otvorenom, koju su „domaćini“ organizovali za njihove klijente.

DigitalHive Summer Party DigitalHive Summer Party 2019


Na osnovu ideje kompanija ICB Tech, Studio Present i Erdsoft, a zahvaljujući podršci Fondacije „Prosperitati“, stvoren je poslovni centar „Digital Hive“, koji pruža moderno okruženje, odlične uslove za rad i sjajne mogućnosti za relaksaciju mladim programerima.

Osnivači su pripremili jednu ogromnu žurku za njihove klijente i partnere, koja je usledila nakon svečanog otvaranja. Privatna žurka je imala oko 500 gostiju. Iako je žurka bila na otvorenom, gosti su imali priliku da pogledaju poslovni centar i da se upoznaju sa sjajnim uslovima rada.


Za nezaboravan provod pobrinuli su se muzičari, posetiteljima su posluženi razni delikatesi, grilovani zalogaji, sladoled, voće i sendviči, dok su žeđ mogli ugasiti ukusnim napicima, kvalitetnim vinom i zanatskim pivom.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcije društvenih mreža radile ispravno, kao i za analizu prometa na web sajtu. Pročitajte više klikom na "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.