ErdSoft je jedan od nagrađenih na Su Sajmu 2019-te!

Već 13-ti put je organizovan međunarodni i regionalni sajam, SuSajam u Subotici. Sajam je održan u Hali Sportova, a ove godine smo i mi bili učesnici.

Srećni programeri SuSajam - Nagrađeni


Na otprilike 1800 kvadratnih metara i 33 štanda, mesto je dobilo 190 izlagača. Na međunarodnom sajmu pored izlagača iz Srbije, učestvovali su i izlagači iz Italije, Slovenije, Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Češke i Slovačke.

Glavna tema ovogodišnjeg sajma bio je IT sektor i uticaj digitalizacije na globalnu privredu, a pored ovih tema značajnu ulogu je dobila i veza između obrazovanja i privrede. U okviru sajamskog programa bili su organizovani privredni forumi, B2B razgovori, razna predavanja i prezentacije kompanija. Sajam pruža odličnu priliku kompanijama da se prestave publici, steknu nova iskustva, i da stvore nova poznanstva, koja vremenom mogu izrasti u sjajna partnerstva.

SuSajam 2019 SuSajam 2019, ErdSoft 


Glavni događaj trodnevnog sajma je svakako bila dodela nagrada na svečanom zatvaranju. Nagrade su dobili najlepši i najzanimljiviji štandovi, kao i najveća poslovna dostignuća. Veoma smo ponosi, što je naš ErdSoft osvojio treće mesto u kategoriji „najuspešniji izlagači“. Nagrađeni smo peharom i zahvalnicom.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcije društvenih mreža radile ispravno, kao i za analizu prometa na web sajtu. Pročitajte više klikom na "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.