ErdSoft zapošljava četiri nova saradnika zahvaljujući konkursu Pokrajinskog sekretarijata

Kako smo i ranije objavili, ErdSoft je uspešno konkurisao za subvencije za zapošljavanje nezaposlenih lica, a sredstva zajedno dodeljuju Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam i Služba za zapošljavanje.
Našoj kompaniji su dodeljena sredstva u iznosu od milion dinara, za zapošljavanje četiri nova saradnika.

 


Ovim povodom nas je posetio Dr. Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam. Sekretar je ispričao, da prilikom obilaska kompanija želi da čuje iz prve ruke, kakve konkurse direktori kompanija priželjkuju, kako bi nastavili da napreduju i da otvaraju nova radna mesta.
Sekretar je primetio, da je naša kompanija idealan primer, kako se mladi mogu zadržati u Srbiji sa odgovarajućim uslovima rada i modernim radnim okruženjem, a to je ujedno i cilj ovakvih konkursa.


Prilikom posete, direktor naše kompanije, Daniel Erdudac je objasnio, kako se svaka kompanija suočava sa nekim izazovima, a u slučaju IT firmi je najveći izazov pronalazak dobrih programera. Tip posla omogućuje da bilo ko radi sa bilo kog mesta, što znači da kompanije moraju da se takmiče praktično sa svim IT firmama iz sveta, kada je u pitanju pronalazak kvalitetnih saradnika.
Posetu su ispratili subotički, pokrajinski, ali i najveći srpski mediji, a objavljene članke i video snimke možete da vidite u nastavku.

Mediji na kojima smo predstavljeni:

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcije društvenih mreža radile ispravno, kao i za analizu prometa na web sajtu. Pročitajte više klikom na "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.