IT šetnja kroz grad

U okviru događaja Noć istraživača u organizaciji Subotičkog IT klastera održana je IT šetnja kroz grad, a jedna od stanica je bio i poslovni centar „Digital Hive“. Posetioci su imali priliku da se upoznaju sa kompanijama execomNord, ICB Tech, Studio Present, ErdSoft, Edukativni Centar, Infostud i InfostudHub.

 


Bila je ovo jedna od retkih prilika, da publika dobije mogućnost da proviri u kancelarije ErdSoft-a i da se upozna sa zaposlenima, koji svakodnevno rade na novim, kreativnim IT rešenjima, razvijaju razne aplikacije, programiraju i stvaraju nove strategije.

U okviru događaja primili smo više od 300 posetilaca, koji su želeli da se upoznaju sa radnim uslovima, koje ErdSoft pruža svojim zaposlenima. Pored toga, posetioci su saznali, sa čim se tačno naša kompanija bavi, kakva je naša poslovna kultura, videli su naš novi poslovni centar i društvene prostorije.

Bila je ovo sjajna prilika da se predstavimo Subotičkoj publici. Zahvaljujući Noći istraživača, mladi programeri su imali priliku da se upoznaju sa našim kolegama i da iz prve ruke dobiju informacije o uslovima rada u jednoj od vodećih subotičkih IT kompanija, ali i o radu u „Digital Hive-u“ - prvoj „pametnoj kancelariji“ u regionu.

 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcije društvenih mreža radile ispravno, kao i za analizu prometa na web sajtu. Pročitajte više klikom na "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.