Konferencija “IT4Business” 18. novembra na Paliću

“IT4Business” je prva konferencija u okruženju, koja za cilj ima izgradnju i negovanje odnosa između kompanija unutar i van IT sektora. Prvenstveni cilj događaja je prepoznavanje i korišćenje poslovnih prednosti u IT sektoru.

Mesto održavanja konferencije, koju Subotički IT klaster drugi put organizuje, biće Velika terasa na Paliću. Učešće je besplatno za sve zainteresovane, uz prethodnu registraciju.

Na konferenciji za novinare, na kojoj je reč dobio i direktor ErdSofta, Daniel Erdudac, predstavili su četiri glavna predavača ovogodišnje “IT4Business” konferencije. Ivan Minić, glavni i odgovorni urednik portala MojaFirma.rs pričaće o preduzetništvu, poslovnom razvoju, samozapošljavanju i marketingu. Tobias Sahlin će govoriti o donošenju poslovnih odluka na osnovu podataka i prikazaće mnoge praktične primere. Ivana Petrović iz Optimus Medie će predstaviti ključ uspeha online preduzetništva, dok će Zoltan Kasaš, generalni direktor T-Systems Mađarske održati predavanje sa naslovom “Pametno povezan svet”.

  

Fokus konferencije je na izgradnji saradnje između malih i srednjih preduzeća i IT firmi. Konferencija pruža odličnu mogućnost, da učesnici nauče nešto novo i da se upoznaju sa drugim preduzetnicima i firmama.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcije društvenih mreža radile ispravno, kao i za analizu prometa na web sajtu. Pročitajte više klikom na "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.