Očekivanja tržišta rada i programiranje

World Robot Olympiad (WRO) je globalno takmičenje iz robotike, koji je organizovan prvenstveno za mlade. 2019. godine se takmičenje održavalo između 8. i 10. novembra, a domaćin je bio mađarski grad Đer.

Finalno takmičenje WRO je praćeno mnogobrojnim predavanjima, na kojima su priznati stručnjaci govorili o temama vezanih za automatizaciju. Članovi ErdSoft tima, Daniel Erdudac i Robert Dudaš su imali priliku da učestvuju na ovom renomiranom događaju.

 

WRO előadások WRO 2019

 

Organizovano od strane “Digitális Jólét Nonprofit” d.o.o, međunarodna konferencija praćena radionicama je nosila naslov “Kodiranje u javnom obrazovanju”. Centralna tema jedne od radionica je bila “očekivanja tržišta rada i programiranje”. Pored mnogih izvrsnih predavača, gost programa je bio i naš predstavnik, Daniel Erdudac.

Daniel je održao predavanje vezano za važnosti i nove izazove automatizacije i digitalizacije. Centralna tema predavanja je bila Industrija 4.0 – izazovi, sa kojima se industrija susreće, kao i prednosti i mogućnosti automatizacije i digitalizacije.

Posle predavanja su članovi našeg tima učestvovali na centralnom događaju WRO kao VIP gosti. Hvala na pruženoj prilici!

 

 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcije društvenih mreža radile ispravno, kao i za analizu prometa na web sajtu. Pročitajte više klikom na "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.