Poseta Marketing Festivalu

Kompanija ErdSoft je nedavno učestvovala na Marketing Festivalu, događaju, koji je okupio veliki broj kompanija, stručnjaka i izuzetnih predavača.


Festival se organizuje svake godine, a posetioci imaju priliku da poslušaju predavanja vodećih stručnjaka i da pomoću novih informacija uspešno povećaju svoj promet.

Renomirani događaj se fokusira na marketing malih i srednjih preduzeća, na poslovne trendove i na novosti struke. Kompanije učesnici imaju priliku da prisustvuju kvalitetnim predavanjima, izgrade nove kontakte, podele svoja mišljenja sa drugim marketing stručnjacima.

ErdSoft stavlja kupca na prvo mesto i konstantno težimo ka tome, da svojim klijentima obezbedimo sveobuhvatne usluge. Kod nas klijent ne dobija samo web stranicu, kojom se više niko neće baviti. U sklopu naših usluga uvek osvežavamo stranice klijenta i radimo na povećanju prometa, a samim tim i prihoda.



Iskustva sa Marketing Festivala prenosimo svojim klijentima, a ono što smo naučili implementiramo u naš rad. Na taj način web stranice, koje smo izradili uvek mogu da ostvare najbolje moguće rezultate.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcije društvenih mreža radile ispravno, kao i za analizu prometa na web sajtu. Pročitajte više klikom na "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.