Poslovni centar „Digital Hive“ - ostvarenje sna

Digital Hive je novootvoreni poslovni centar, koji je postao dom za tri Subotičke firme, koje se bave informacionim tehnologijama.


Firme ICB Tech, Studio Present i Erdsoft su blisku saradnju počeli otprilike pre tri godine, i kao plod te saradnje, nastala je ideja o izgradnji zajedničkog poslovnog centra. Realizaciju plana je omogućila Fondacija „Prosperitati“.

Sa tim, da smo našu kancelariju mogli premestiti na veće mesto, sa odgovarajućim uslovima za primanje partnera i klijenata, ostvario se naš veliki san.
Međutim, ovaj nesvakidašnji centar nije pogodan samo sa goste, već i za mlade zaposlene. „Digital Hive“ je prva „pametna kancelarija“ u regionu - tokom izgradnje, praćen je primer velikih američkih kompanija, gde se pored odgovarajućih uslova za rad, obraća se pažnja i na razonodu, i na stvaranje društvenih prostorija. Mladim zaposlenima u ovom centru pored profesionalnog poslovnog okruženja stoji na raspolaganje i udobna terasa, razne mogućnosti za zabavu i rekreaciju, kao i igralište i igraonica za naše buduće talente.
 


U današnje vreme, informacione tehnologije se razvijaju vrtoglavom brzinom, koji zahteva sve veći broj programera. Upravo zbog toga, vlasnici gore spomenutih firmi su „Digital Hive“ zamislili kao moderan centar, gde se zaposlenima pružaju odlični uslovi za rad. Zahvaljujući baš ovim izvrsnim uslovima, rađaju se rešenja, koja su konkurentna u celom svetu.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcije društvenih mreža radile ispravno, kao i za analizu prometa na web sajtu. Pročitajte više klikom na "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.