Realizovane subvencije za zapošljavanje nezaposlenih lica

Realizovane su subvencije za zapošljavanje nezaposlenih lica na teritoriji Autonomne Pokrajine Vojvodine. Nenad Ivanišević pokrajinski sekretar za privredu i turizam je tim povodom izjavio, da je ove godine ključna reč “zajedno”, budući da su podršku privrednicima pružili zajedno sa Službom za zapošljavanje. Pandemija je otežala posao preduzetnika i kompanija i pomoć im je preko potrebna. Za program su izdvojena sredstva u iznosu od 42 miliona dinara.

Daniel Erdudac, direktor naše kompanije je izjavio sledeće: „Izuzetno nam je drago što ovakve mogućnosti postoje i umnogome nam olakšavaju posao. Zahvaljujući ovoj podršci želeli smo da zaposlimo još četiri saradnika i veoma nam je drago, što smo uspešno konkurisali. Raduje nas što ovakvi konkursi postoje u Srbiji i da država nije zaboravila na mlade preduzetnike i mala i srednja preduzeća ni u uslovima pandemije.“

Za zapošljavanje nezaposlenih lica je izdvojeno 22 miliona, za samozapošljavanje 15, a za javni rad 5 miliona dinara.


 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcije društvenih mreža radile ispravno, kao i za analizu prometa na web sajtu. Pročitajte više klikom na "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.