Tech Trend Show – Segedin

Tech Trend Show je održan 3. decembra 2019. godine u agori Sentdjerdji Alberta u Segedinu. Na konferenciji se između ostalog govorilo i o očekivanim tehnološkim izazovima, robotici, automatici, elektronskom plaćanju, AR/VR-u, zelenim informacionim tehnologijama i inteligentnim društvenim rešenjima.

Teme predavanja su obuhvatila probleme i izazove zapošljavanja na IT tržištu, kancelarijskog marketinga, kao i izvoza i mogućnosti inostranog tržišta.

Članovi našeg tima dobili su priliku da u sklopu predavanja predstave svoj eVIR sistem. Naslov naše prezentacije je bio „Sledeća generacija sistema za upravljanje zadacima“. U našem izlaganju smo istakli da i dalje postoji veliki nedostatak dobro obučene radne snage, i da se to ne odnosi samo na programere – na tržištu rada je teško naći i kvalitetne projektne i account menadžere. Kroz primer našeg elektronskog sistema za korporativno upravljanje smo prikazali kako rešiti ovakve i slične probleme savremenim alatima i tehnologijom.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcije društvenih mreža radile ispravno, kao i za analizu prometa na web sajtu. Pročitajte više klikom na "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.