Učestvovali smo na konferenciji “IT4Business”

Konferencija “IT4Business” se održala 28. novembra 2019. godine na Velikoj terasi na Paliću. Cilj događaja je bio da se izgrade kontakti između firmi koje rade unutar i van IT sektora. Na konferenciji su učestvovala brojna preduzeća iz Subotice i okoline, ali je bilo posetilaca i iz Beograda i Novog Sada.

Konferenciju je organizovao Subotički IT klaster, uz pomoć sredstava iz IPA-izvora. Klaster se sastoji od 24 člana i sakuplja kompanije, koje proizvode digitalne proizvode, ali su dobrodošle i subotičke obrazovne ustanove. Učesnici su imali prilike da poslušaju četiri stručna predavanja.

Direktor kompanije ErdSoft, Daniel Erdudac je svim prisutnima govorio o četvrtoj industrijskoj revoluciji, u sklopu predavanja ErdSoft tima. Daniel je detaljno prikazao ulogu digitalizacije, automatizacije i robotike u industriji 4.0, ali je govorio i o veštačkoj inteligenciji. Na predavanju je navedeno i bezbroj praktičnih primera.

Na konferenciji je učestvovalo oko 200 saradnika iz IT sektora, koji su predstavljali lokalne firme.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcije društvenih mreža radile ispravno, kao i za analizu prometa na web sajtu. Pročitajte više klikom na "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.