O nama

KO SMO MI

Pretvaramo vaš biznis u doživljaj.

ErdSoft je osnovan 2011. godine. Naš tim se neprestano širi, a karakteriše ga stručnost, kontinuirano učenje i sticanje iskustva, kao i mladalački duh. Gotovo deset godina iskustva omogućava nam da svojim klijentima pružimo visokokvalitetne usluge i proizvode.

Pored razvoja web stranica i rešenja za e-trgovinu, naši zaposleni doprinose uspehu klijenata kreirajući CRM sisteme, ali i pružajući usluge kao što su poslovno savetovanje, SEO optimizacija, marketing i ostale digitalne usluge. Stručnost našeg tima ništa ne dokazuje bolje, nego skoro 400 kompletiranih web sajtova i prodavnica, kao i brojni zadovoljni kupci u Srbiji, Mađarskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Pogledajte usluge
about_image
0
Zadovoljnih klijenata
0
Završenih projekata
0k
Završenih zadataka
0
Godina iskustva

Upoznaj naš tim profesionalaca.

Naš tim.

Daniel
Daniel
CEO, Android developer
Robert
Robert
Project manager
Peter
Peter
Senior Backend Developer
Bence
Bence
Senior Backend Developer
Erika
Erika
Assistant manager
Andrea
Andrea
Project manager
Deneš
Deneš
Backend Developer
Roland
Roland
Backend Developer
Levente
Levente
Backend Developer
Albert
Albert
Backend Developer
Feliks
Feliks
Backend Developer
Gergő
Gergő
Backend Developer
Žolt
Žolt
Designer
Kristofer
Kristofer
Frontend developer
Adrian
Adrian
Frontend Developer
Daniel
Daniel
Frontend Developer
Viktor
Viktor
Frontend Developer
Adam
Adam
Frontend Developer

Rekli su o nama

Mišljenja.

Prošlo je godinu dana od kako smo sa kompanijom ErdSoft započeli saradnju za web razvoj. Stari web sajt smo zamenili novim, puno modernijim. Bilo nam je bitno da se projekat završi pre početka prošlogodišnje akcije za Black Friday i to je uspešno ostvareno. Novi sajt je nadmašio očekivanja - bilo je puno više narudžbi koje smo pomoću novog sistema mnogo lakše obrađivali i pripremali ih.

Ove godine u septembru je ErdSoft uveo novitet u svoje poslovanje. Pozvani smo na sastanak na kojem su nam predstavili svoj novi proizvod – Trafify. Najjednostavnije rečeno, to je sistem za online marketing. Bili smo impresionirani njihovim novim rešenjem, jer se do sada nismo susreli sa sličnim proizvodom. Doneli smo odluku i pretplatili se na Trafify sistem, koji je aktiviran deset dana pre ovogodišnjeg Black Friday-a.

Rezultati su bili neverovatni! Za ovih nedelju dana smo ostvarili gotovo 20% čitavog prošlogodišnjeg prometa. Brojevi sami govore – ulaganje u sistem je bila odlična investicija.

Zahvalni smo ErdSoft timu što smo imali priliku da među prvima isprobamo ovaj fantastičan sistem.

Armand Boni
LedSrbija - Nortec
vlasnik

Sa Erdsoftom sarađujemo od 2011. godine i oni su jedan od naših najznačajnijih strateških partnera.

Njihova najznačajnija karakteristika je profesionalnost u razvoju web stranica i aplikacija, a takođe su i naši poverljivi partneri, koji nas prate i stoje nam na raspolaganju tokom naših svakodnevnica. Direktora Erdsofta, Erdudac Daniela sam upoznala kao iskrenog i poštenog čoveka, koji obezbeđuje jedan stabilni, unapred predvidljiv tok posla za svoje klijente, partnere i saradnike.

Čila Valiček
Webapix
izvršni direktor

Izuzetno sam zadovoljan sa radom Erdsofta, jer su zaista profesionalni u svom poslu, pridržavaju se unapred određenim rokovima, i konstantnu komuniciraju tokom izrade projekta. To mi se naročito svidelo.

Atila Rac-Akacoši
SeoCeros
menadžer

Jako smo zahvalni timu Erdsofta što su upotrebljavajući svoje najbolje znanje izvršili zadatak, koji se nama činio nemogućim. Kao franchise sistemu, za nas i za naše partnere je bilo veoma bitno da imamo uvek ažurnu administraciju. Međutim, potrebno je naglasiti i to da su naše škole jezika imale sasvim različitu administrativnu površinu od one, koju smo mi koristili u centru. Sinhronizovati ove dve administrativne površine, tako da one budu funkcionalne sa obe strane, i napraviti ih tako da budu lake za upotrebu i da samim tim olakšaju posao svih nas, nije bio nimalo lako. Zahvaljujući izvrsnoj saradnji sa Erdudac Danielom, njegovoj dobroj poslovnoj organizovanosti i stručnosti njegovog tima, uspeli su u tome!

Hvala im za to!

Marta Jamrik
LCF Clubs Hungary
izvršni direktor, Master Franchise

Želeo bih da se sa nekoliko reči zahvalim ErdSoftu i da pohvalim njihovu odanost, profesionalnost i posvećenost poslu tokom izrade celog projekta.

Razvoj stranice je tekao toliko brzo da nakon dobijanja dizajna i prihvatanja sa naše strane, izgled nove stranice se menjao skoro svakog sata. Tokom razvoja stranica je dobila i nove funkcije, koji su omogućili lakše snalaženje i rukovanje sa pojedinim opcijama.

Hteo bih da istaknem da je za nas bilo veoma važno da izradu stranice poverimo nekome, ko zaista zna šta radi, nekome ko ima dovoljno i potrebno znanje da ostvari ono za šta je angažovan. Mogu da kažem da smo napravili pravi izbor. ErdSoft tim je tim pravih profesionalaca, koji su dobro upućeni u svet programiranja i upravljanje web stranicom. To se naročito istaklo kod SEO optimizacije stranice, što nam je omogućio brzo napredovanje na Google-ovoj listi pogodaka. Zahvaljujući tome naši klijenti su nas lakše pronalazili, pa se i broj poseta značajno povećao za veoma kratko vreme. Ovakav napredak, po odgovarajućoj ceni je bilo od naročitog značaja za nas.

Hvala Vam na korektnom, brzom i efikasnom radu!

Đula Gači
Solaris Apartman & Resort
Rukovodilac

ErdSoft je kompanija koja odgovorno i profesionalno ispunjava naše tehničke potrebe. Kao portal koji ima veliki uticaj u lokalnom okruženju, smatramo da je veoma važno odabrati prave partnere za svakodnevne aktivnosti. Naša saradnja sa ErdSoftom je svake godine sve bolja - obraćanje pažnje na naše probleme ispunjava naša očekivanja, a pouzdana rešenja i kreativni rad koje pruža ErdSoft nam puno znače.

Goran Todorov
Subotica.com
vlasnik

Erdsoft od početka razvija softver za Polazak.com. Prošlo je 10 godina saradnje. Za to vreme se razvilo partnerstvo koje je određeno međusobnim poverenjem i lojalnošću. Sve ovo naravno funkcioniše savršeno, jer Erdsoft pruža neprekidno visokokvalitetnu tehničku podršku i razvoj softvera.

Kornel Nađ
Polazak.com
vlasnik / osnivač

Daniel i njegov tim (Erdsoft) su uspeli da udvostruče našu prodaju u pola godine i za 4 meseca imali smo preko 10.000 jedinstvenih posetilaca na našoj stranici. Ostale konkurentske kompanije su doživele veliki pad prodaje, a mi smo zatvorili rekordnu godinu! Hvala vam i nijedna dalja saradnja se ne dovodi u pitanje.

Ervin i Laura
IrányTrogir
vlasnici

Kvalitetan i pouzdan partner koji svoje projekte sprovodi po najvišim standardima, primenjujući najnovije tehnološke rezultate.

Miloš Perović
Subotica.com
vlasnik

Želite kvalitetan web sajt? Želite da svoje razvojne potrebe rešite brzo i profesionalno? Kada biste radili sa takvim stručnjacima koji svu pažnju usmeravaju na kvalitetan rad i profesionalna digitalna rešenja? Ona ste na pravom mestu - ErdSoft pruža baš takve usluge.

Dragan Kalauz
Venerabike
marketing direktor

Želeli smo moderan i elegantan web sajt koji će nam omogućiti da efikasno komuniciramo sa našim klijentima i potencijalnim klijentima. To su nam obezbedili u Erdsoft-u. Brz i kvalitetan rad, koji stavlja klijenta u prvi plan. Hvala!

Žofia Ratonji
Mortoff Kft.
marketing asistent

Ako tražite partnera koji zaista teži uvidu u procese vaše kompanije i koji je u stanju da ih profesionalno usvoji u digitalnom svetu, onda odaberite ErdSoft. Kompetentnost, ova reč najbolje opisuje ovaj mladalački tim.

Djordje Poljaković
DentalMedical
Vlasnik, direktor

ErdSoft je bio savršen izbor u trenutku kada nam je bila najpotrebnija fleksibilna, brza, tačna, savremena web-stranica. Brza komunikacija je nadmašila sva naša očekivanja, a moderna web stranica koja dobro funkcioniše u svakom pogledu zadovoljava potrebe naše kompanije.

Aniko Nađ
Silos-Tech
Menadžer
Armand Boni
Čila Valiček
Atila Rac-Akacoši
Marta Jamrik
Đula Gači
Goran Todorov
Kornel Nađ
Ervin i Laura
Miloš Perović
Dragan Kalauz
Žofia Ratonji
Djordje Poljaković
Aniko Nađ

Nekoliko istaknutih

Naši klijenti.

Közvil
Optical kft
Parapark
LCF - Kids Club
Hétnap
Kandallo.hu
KMV
Mortoff
Subotičko pozorište
MTTK
Villager
Pozorište "Kostolanji Deže"
Subotica.com
Dental medical
Polazak
Venera bike
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcije društvenih mreža radile ispravno, kao i za analizu prometa na web sajtu. Pročitajte više klikom na "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.