IrányTrogir

Erdekar d.o.o.

O kompaniji.

IrányTrogir je mala, ambiciozna kompanija specijalizovana za izlete u srednjoj Dalmaciji. Zahvaljujući njihovoj profesionalnoj organizaciji, hiljade mađarskih turista moglo je da uživa u odmoru iz snova – tim kompanije ne učestvuje samo u pronalasku smeštaja, već takođe rado pomaže svojim klijentima i u drugim stvarima.

Kao i kod svake male kompanije, cilj tima IrányTrogir-a bio je da raste što je moguće više, pa su nas kontaktirali i zamolili da im pomognemo u postizanju tog cilja.

Pogledajte stranicu
0
rast broja posetilaca u %
0
Rekord u saobraćaju
0
Objavljavljenih blogova za godinu dana
0
/ 100 pont Google PageSpeed Insights-on

Ciljevi.

Primarni cilj kompanije bio je da se poveća prodaja putem više rezervacija na web sajtu. Sve što im je bilo potrebno je potpuno nov, jedinstven web sajt koji ispunjava moderna SEO očekivanja i stalno objavljivanje kvalitetnog sadržaja, koji je organski saobraćaj usmeravao na veb stranicu.

Da bismo postigli ovaj cilj, naš prvi zadatak je bio da zamenimo prethodni WordPress sajt potpuno jedinstvenim web sajtom, koji ne samo da ispunjava očekivanja klijenta već, nego ispunjava i zahteve savremene tehnologije.

Strategije.

Da bismo povećali saobraćaj na web sajtu i broj online rezervacija, prvo smo kreirali nov, najsavremeniji web sajt koji zadovoljava današnje tehnološke zahteve. Budući da je cilj bio da dobijemo više posetilaca na sajtu, uradili smo i nekoliko glavnih optimizacija za pretraživače, uključujući tehnički i on-site SEO.

Pored toga, na sajt su svake nedelje postavljani blog postovi koji su uključivali važne ključne reči. Tekstovi su kreirani tako da budu korisni i pretraživačima i posetiocima.

Rezultati.

Zahvaljujući novom web sajtu, razvoju sadržaja i optimizaciji za pretraživače, prodaja kompanije IrányTrogir se udvostručila za šest meseci, a sam sajt je imao preko 10 000 jedinstvenih posetilaca za 4 meseca.

U 2019. godini došlo je do velikog pada prometa kod konkurencije, a tim IrányTrogir-a uspeo je da zatvori rekordnu godinu zahvaljujući poboljšanjima i stalnom postavljanju novog sadržaja. Kao rezultat toga, oni će uskoro proširiti svoju ponudu sa drugim gradovima, a naša dalja saradnja se ne dovedi u pitanje.

Rekli su o nama

Mišljenja.

Daniel i njegov tim (Erdsoft) su uspeli da udvostruče našu prodaju u pola godine i za 4 meseca imali smo preko 10.000 jedinstvenih posetilaca na našoj stranici. Ostale konkurentske kompanije su doživele veliki pad prodaje, a mi smo zatvorili rekordnu godinu! Hvala vam i nijedna dalja saradnja se ne dovodi u pitanje.

ErdSoft
Ervin i Laura
IrányTrogir
vlasnici

Jedinstveni web sajt koji ispunjava savremena SEO očekivanja.

Zahvaljujući novom web sajtu, razvoju sadržaja i optimizaciji za pretraživače, prodaja IrányTrogir-a se udvostručila za šest meseci, a sajt je imao preko 10 000 jedinstvenih posetilaca za 4 meseca.

Prethodna studija slučaja
IrányTrogir
Sledeća studija slučaja
Mortoff
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcije društvenih mreža radile ispravno, kao i za analizu prometa na web sajtu. Pročitajte više klikom na "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.