LCF Hungary

Fun Languages Hungary d.o.o.

O kompaniji.

Prve škole jezika iz franšizne grupe LCF započele su sa radom u Velikoj Britaniji 1985. godine. Od tada je njihov sistem franšize postao naširoko rasprostranjen i poznat. LCF Kids Clubs Hungary škola je započela svoj rad u Mađarskoj 1993. godine i bila je prva škola stranih jezika u državi za decu uzrasta od 6 meseci do 14 godina.

Misija ErdSoft-a je bila da za klijenta stvorimo celokupni sistem preduzeća, koji na jednom mestu pruža pristup podacima o učenicima, resursima pomoćnih materijala i informacijama o licenciranju.

Pogledajte stranicu
0 godina
upotrebe CRM-a
0 godina
iskustva
0
Lokacija
0
Jezici

Ciljevi.

Pre nego što smo razvili novo rešenje, u kompaniji LCF Kids Clubs Hungary su koristili Excel dokumente za prikupljanje informacija o učenicima i drugih važnih informacija. Ovo rešenje je zahtevalo mnogo vremena i bilo je komplikovano, a uz to je dovelo i do mnogih grešaka. Zato je bilo potrebno kreirati digitalizovano rešenje, kako bi se pomoglo svim školama jezika u okviru kompanije, odnosno kako bi mogli lako da upravljaju svim informacijama na jednom mestu.

Pored složenog, sveobuhvatnog sistema preduzeća, napravili smo i nov web sajt, povezan sa CRM sistemom, koji je privlačan deci i pruža mnoštvo korisnih informacija za roditelje.

Strategije.

Za našeg klijenta smo napravili web sajt koji ispunjava zahteve savremene tehnologije i SEO-a, a svojim lepim dizajnom se savršeno uklapa u imidž i ponudu kompanije. Savremen web sajt je povezan sa sistemom zasnovanom na ErdSoft CRM Core-u, koji omogućava korisnicima da prate sve važne poslovne procese.

Pored web sajta, kreirali smo i kompletan sistem preduzeća, koji omogućava svim školama da informacije o učenicima, licencama i resursima pomoćnih materijala smeštaju na jednom mestu.

Rezultati.

Zahvaljujući novom digitalizovanom sistemu, zaposleni u jezičkoj školi više ne moraju da čuvaju važne informacije u Excel dokumentima. Digitalizacija se isplaćuje, ne samo zato što štedi vreme zaposlenima u LCF Kids Clubs Hungary, već i minimizuje potencijalne greške i omogućava svim školama da čuvaju podatke na jednom mestu.

Novi web sajt ispunjava zahteve moderne tehnologije i SEO-a, odlično je pozicioniran na listi rezultata pretraživača i privlači veliki broj novih organskih posetilaca na stranicu. Ne samo da se uspešno takmiči sa konkurentskim sajtovima, već ih i prestiže.

Rekli su o nama

Mišljenja.

Jako smo zahvalni timu Erdsofta što su upotrebljavajući svoje najbolje znanje izvršili zadatak, koji se nama činio nemogućim. Kao franchise sistemu, za nas i za naše partnere je bilo veoma bitno da imamo uvek ažurnu administraciju. Međutim, potrebno je naglasiti i to da su naše škole jezika imale sasvim različitu administrativnu površinu od one, koju smo mi koristili u centru. Sinhronizovati ove dve administrativne površine, tako da one budu funkcionalne sa obe strane, i napraviti ih tako da budu lake za upotrebu i da samim tim olakšaju posao svih nas, nije bio nimalo lako. Zahvaljujući izvrsnoj saradnji sa Erdudac Danielom, njegovoj dobroj poslovnoj organizovanosti i stručnosti njegovog tima, uspeli su u tome!

Hvala im za to!

ErdSoft
Marta Jamrik
LCF Clubs Hungary
izvršni direktor, Master Franchise

Vrhunski, digitalizovan sistem za preduzeće.

Pored složenog, sveobuhvatnog sistema preduzeća, napravili smo i novi web sajt povezan sa CRM sistemom, koja je privlačan deci i pruža mnoštvo korisnih informacija za roditelje.

Prethodna studija slučaja
Közvil CRM és BI
Sledeća studija slučaja
Közvil CRM és BI
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcije društvenih mreža radile ispravno, kao i za analizu prometa na web sajtu. Pročitajte više klikom na "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.