Optical Kft.

Optical d.o.o.

O kompaniji.

Optical d.o.o. je firma sa sedištem u Kečkemetu (Mađarska), koja se bavi distribucijom delova i pribora za komercijalna vozila, kako u obliku maloprodaje, tako i veleprodaje. Ova kompanija je tražila partnera koji je pouzdan, brz i sposoban da razvije sofisticirani B2B sistem koji bi savršeno odgovarao potrebama kompanije.

Svrha naše saradnje bila je stvaranje vrhunske web prodavnice koja ispunjava najnovije tehnološke zahteve. Takođe, ažurirali smo B2B sistem ubacivanjem mnogo novih funkcija, a neke su automatizovane.

Pogledajte stranicu

Ciljevi.

Primarni cilj saradnje bio je stvaranje vrhunske, moderne internet prodavnice koja će pomoći povećanju prodaje. Bilo je važno da sofisticirani B2B sistem bude u mogućnosti da sinhronizuje podatke u realnom vremenu sa Symbol programom za naplatu.

Glavna svrha sinhronizacije u realnom vremenu bila je izbegavanje dupliranja računa uz minimiziranje potencijalnih grešaka. Naše rešenje ispunjava ovaj zahtev i na taj način čini računovodstvene i administrativne procese mnogo efikasnijim i pouzdanijim.

Strategije.

Za Optical d.o.o. smo napravili odličnu web prodavnicu i B2B sistem koji, zahvaljujući automatizaciji može da uskladi podatke u realnom vremenu između samog sistema i administrativnog programa. Tokom procesa kupovine kupac plaća karticom na stranici, tako što administrativni program za naplatu izdaje račun koji se prikazuje kupcu u web prodavnici - sve se vrši automatski, pružajući visok nivo sigurnosti i minimizirajući rizik od grešaka.

Da bismo povećali posećenost web prodavnice, napravili smo novo rešenje u skladu sa modernim SEO očekivanjima, a GoogleAds kampanje su dodatno pojačale broj posetilaca i unapredile prodaju.

Rezultati.

Nova internet prodavnica i sofisticirani B2B sistem koji su kreirani za Optical d.o.o., rezultirali su značajnim poboljšanjem poslovnih rezultata kompanije. Nova rešenja i strategije povećale su organski promet prodavnice za X procenata, a saobraćaj koji generišu Google Ads kampanje za Y procenata.

Web prodavnica kompanije Optical d.o.o. radi na sistemu ErdSoft Store Factory, koji ispunjava sve savremene tehnološke, bezbednosne i SEO zahteve. S obzirom da se radi o klijentu koji ostvaruje promet od više miliona evra godišnje, naš rad je zahtevao veliku odgovornost i zato je web prodavnica prošla brojne testove i bezbednosne provere.

Sofisticirana web prodavnica i B2B sistem.

Nova internet prodavnica i sofisticirani B2B sistem koji su kreirani za Optical d.o.o., rezultirali su značajnim poboljšanjem poslovnih rezultata kompanije. Web prodavnica kompanije Optical d.o.o. radi na sistemu ErdSoft Store Factory, koji ispunjava sve savremene tehnološke, bezbednosne i SEO zahteve.

Prethodna studija slučaja
Optical Kft.
Sledeća studija slučaja
Venera Bike
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcije društvenih mreža radile ispravno, kao i za analizu prometa na web sajtu. Pročitajte više klikom na "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.