Tematic Cable

Tematic Media Group

O kompaniji.

Tematic Media Group je kompanija koja okuplja grupu iskusnih profesionalaca na medijskom tržištu u Istočnoj Evropi i specijalizovani su za distribuciju televizijskih sadržaja koje proizvode samostalno ili drugi provajderi usluga.

Kako bi se olakšao posao osoblju kompanije, za Tematic Cable je bilo potrebno kreirati softversko rešenje, koje automatizuje zakazivanje programa i na taj način značajno smanjuje vreme potrebno za to. Softver rezultira ne samo bržim i praktičnijim tokom rada, već i raznovrsnijim programskim rasporedom i zadovoljnijim kupcima.

Dalje na sajt kompanije
0
Svoj kanal
0
Državama
0 godina
U upotrebi
0 milion
U domaćinstvu

Ciljevi.

Ranije je postupak ručnog zakazivanja programskog rasporeda zaposlenih u Tematic Cable-u bio izuzetno dugotrajan i složen, jer su tokom procesa programiranja morali da se pridržavaju brojnih strogih pravila, kao što su prava za licenciranje i slično.

Da bismo olakšali tok rada, trebali smo kreirati digitalizovani sistem koji jednim pritiskom na dugme automatski zakazuje raznoliki i uzbudljivi programski raspored i to za mesec-dva unapred. Na ovaj način smo značajno pojednostavili rad osoblja Tematic Cable-a i ubrzali njihov proces planiranja.

Strategije.

Za Tematic Cable smo stvorili softver za planiranje programa, koji pritiskom na dugme automatski uređuje program u skladu sa 57 strogih pravila. Za završetak tako složenog sistema bilo je potrebno preko 1000 sati razvoja.

Osim softvera za planiranje programa, za klijenta smo napravili i sistem za prikupljanje autorskih honorara koji prati korisnike, preprodavače i plaćanja. Ranije su se koristile Excel tabele za praćenje isplata i uplata, ali je to zahtevalo mnogo vremena i postojao je visok stepen grešaka.

Rezultati.

Softver za planiranje programa Tematic Cable-a lako i brzo kreira raznolik programski raspored koji zadovoljava TV gledaoce. Takav softver mnogo pojednostavljuje rad zaposlenih i minimalizuje rizik od potencijalnih grešaka ili nepravilnosti.

Zahvaljujući digitalizovanom sistemu zasnovanom na CRM Core sistemu ErdSoft-a, zaposleni u kompaniji Tematic Cable mogu brzo i lako pratiti procese i steći uvid u korisnička plaćanja i plaćanja licenci.

Brzo i lako kreiranje raznovrsnog programskog rasporeda.

Za Tematic Cable smo stvorili softver za planiranje programa, koji pritiskom na dugme automatski uređuje program u skladu sa 57 strogih pravila. Za završetak tako složenog sistema bilo je potrebno preko 1000 sati razvoja.

Prethodna studija slučaja
LCF Hungary
Sledeća studija slučaja
DentalMedical CRM
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcije društvenih mreža radile ispravno, kao i za analizu prometa na web sajtu. Pročitajte više klikom na "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.