Venera Bike

Venera Bike d.o.o.

O kompaniji.

Kompanija Venera Bike je osnovana 2003. godine i sada je jedan od najvećih proizvođača i veletrgovaca bicikala i biciklističke opreme u Srbiji. Scout i Explorer su marke bicikala koje ova kompanija poseduje, a koje su dizajnirali i proizveli njihovi iskusni stručnjaci.

Saradnja između ErdSoft-a i Venera Bike-a započela je 2014. godine, a 2019. godine smo kreirali drugu web stranicu za ovu kompaniju. Nova stranica ima moderniji dizajn i naprednije funkcije od prethodne i ne samo da se uspešno bori, već i nadmašuje sajtove konkurentskih kompanija.

Pogledajte stranicu
0 godina
Saradnja
0 +
Proizvoda
0 +
Partnera i B2B korisnika
0
/100 pont a Google PageSpeed Insights-on

Ciljevi.

Prilikom kreiranja nove web stranice cilj je bio da se stvori stranica koja, ne samo da će biti modernija od prethodne što se tiče dizajna, nego će imati i funkcije koje kupcima značajno olakšavaju kupovinu.

Razvoj složenog B2B sistema je imao za cilj da se narudžbe šalju direktno sa stranice, umesto da se one vrše putem telefonskih poziva ili slanjem e-maila. Ove, direktne narudžbe mnogo olakšavaju rad zaposlenih, koji na ovaj način ne moraju trošiti toliko vremena za odgovaranje na sve telefonske pozive i e-mailove.

Strategije.

S obzirom da u današnje vreme internet korisnici češće pretražuju putem mobilnih telefona nego korišćenjem PC računara, izuzetno je važno bilo da stvorimo web stranicu za Venera Bike koja će biti pregledna i jednostavna za korišćenje na mobilnom telefonu.

Izrađena web stranica ispunjava savremene tehničke i SEO zahteve, što dovodi do brojnih organskih poseta web stranice, koje se pretvaraju u kupovinu. Tokom razvoja B2B sistema, posvetili smo posebnu pažnju tome da naručivanje bude što jednostavnije za veleprodajne partnere Venera Bike-a.

Rezultati.

Nova web stranica Venera Bike-a i složen B2B sistem značajno su ojačali kompaniju i poboljšali njene poslovne rezultate. Nova rešenja koja smo stvorili povećali su onlajn saobraćaj za X procenata i prodaju za Y procenata. Upravo ovi rezultati pokazuju da su kreirana kvalitetna rešenja koja su doprinela poslovanju.

Web stranica koji smo razvili za Venera Bike radi na sistemu web prodavnice ErdSoft Store Factory, koji zadovoljava današnja očekivanja u pogledu tehnologije, sigurnosti i SEO-a. Pre puštanja u rad, web stranica je prošla obimna ispitivanja kako bi se obezbedila najsigurnija upotreba.

Rekli su o nama

Mišljenja.

Želite kvalitetan web sajt? Želite da svoje razvojne potrebe rešite brzo i profesionalno? Kada biste radili sa takvim stručnjacima koji svu pažnju usmeravaju na kvalitetan rad i profesionalna digitalna rešenja? Ona ste na pravom mestu - ErdSoft pruža baš takve usluge.

ErdSoft
Dragan Kalauz
Venerabike
marketing direktor

Nova web stranica i kompleksan B2B sistem.

Nova web stranica Venera Bike-a i složen B2B sistem značajno su ojačali kompaniju i poboljšali njene poslovne rezultate. Stranica radi na sistemu web prodavnice ErdSoft Store Factory, koji zadovoljava današnja očekivanja u pogledu tehnologije, sigurnosti i SEO-a.

Prethodna studija slučaja
Optical Kft.
Sledeća studija slučaja
Venera Bike
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcije društvenih mreža radile ispravno, kao i za analizu prometa na web sajtu. Pročitajte više klikom na "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.