Csapatépítés a Tribalion terepfutó és akadályversenyen

Az ErdSoftban immár hagyománya van a Fit4Fun nevet viselő kihívásnak. A kezdeményezés célja, hogy a cég munkatársai együtt sportoljanak, hiszen mindenkinek, aki ülőmunkát végez, szüksége van a testmozgásra, emellett azonban a csapatszellemet is kiválóan építik az ilyen és ehhez hasonló közös programok.

Az kezdeményezés keretein belül csapatunk négy tagja közösen nevezett a Tribalion terepfutó és akadályversenyre, mely egy igazán extrém is izgalmas futam.

A Tribalion tavaszi futama a Tara hegység “Kaluđerske bare” nevet viselő részén került megrendezésre. A versenyen több kategóriában is lehet nevezni, csapatunk a közepes nehézségű Tribalion Green pályát választotta, ahol a 12 kilométeres távval, 400 méteres emelkedővel és 25 akadállyall kellett megküzdenünk.

Az akadályokon való szabályos áthaladást szigorú szakmai zsűri ellenőrizi, mely főként a Szerb Honvédség tagjaiból áll. A nem szabályos kivitelezésért büntetés is jár, ami 20 burpee, azaz négyütemű fekvőtámasz.

A Tribalion az ország leghíresebb OCR (Obstacle Course Run), azaz terepfutó akadályversenye. Az akadályok igen változatosak, magukba foglalják például a homokzsákok emelkedőn való cipelését, folyómederben való menetelést, szögesdrót alatt mászást, falak átmászását, gerelyhajítást és egy tó átúszását is.

Csapatunk kihasználva a gyönyörű tájat, ahol a verseny megrendezésre kerül, az esemény köré egy kirándulást is szervezett, melynek során meglátogatta a környék nevezetességeit is (Kućica na Drini, Šarganska Osmica, Stopić barlang, Banjska Stena, Gostilje vízesés) és életreszóló élményekkel tért haza. Az élményeinkről kollégánk egy rövid videó-összefoglalót is készített.

 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.