Digital Hive Summer Party

A Digital Hive irodaház ünnepélyes megnyitóját követően sor került egy nagy, oldottabb hangulatú szabadtéri bulira is, melyet az ügyfelek számára rendeztek az irodaházat otthonuknak tekintő cégek.

DigitalHive Summer Party DigitalHive Summer Party 2019


Az ICB Tech, a Studio Present és az ErdSoft információs technológiákkal foglalkozó cégek összefogásából, a Prosperitati Alapítvány támogatásával jött létre a Digital Hive irodaház, mely modern környezetet, kiváló munkafeltételeket és nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget biztosít az itt dolgozó fiatal programozók számára.

Az ünnepélyes megnyitót követően a cégek egy nagyszabású partival készültek az ügyfelek és partnerek számára. A zárt körű rendezvényre több, mint 500 vendég érkezett. A buli a szabad ég alatt lett megtartva, de a látogatóknak lehetőségük volt arra is, hogy körbejárják az irodaház minden részletét és megismerkedjenek a kiváló munkafeltételekkel, melyeket a cégek biztosítanak.


A szórakozásról a fellépő zenészek gondoskodtak, a látogatók számos finomságot, grillezett ételeket, fagylaltot, gyümölcsöket, szendvicseket kóstolhattak, míg a kellemes hangulatot a finom italok, kézműves sörök és minőségi borok alapozták meg.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.