Interjú a Magyar Szó napilapban cégünkről

Nemrégiben a Magyar Szó napilapban megjelent egy kiváló interjú, melyben az ErdSoft tulajdonosa, Erdudac Dániel mesélt a cég megalakulásáról, első lépéseiről, a Digital Hive-ról és a jövőbeli terveinkről.

Az ErdSoft 2012-ben lett hivatalosan is bejegyezve, mint egy egyszemélyes vállalkozás. A gyerekszobából azonban a kezdetekben még csak baráti társaság tagjaiból álló cég hamarosan nagyobb térbe kellett költözzön és a csapat is folyamatosan bővült, elsősorban fiatal programozókkal.

2018-ban Dánielnek rá kellett jönnie, hogy ő bizony már nem webfejlesztő, hanem vállalkozó, hiszen ideje nagy részét a cég ügyeinek rendezése és az ügyfelekkel való tárgyalások kötötték le. Az ErdSoft napjainkban weboldalakat, android applikációkat, CRM és ERP rendszereket fejleszt.

Ahogy a csapat egyre nagyobb munkateret igényelt, az ErdSoft két másik céggel karöltve megalapította a Digital Hive részvénytársaságot és a Prosperitati Alapítvány pályázatán nyert összeg segítségével felépülhetett a szintén Digital Hive nevet viselő irodaház. A modern környezet célja, hogy megfelelő munkakörülményeket biztosítson a fiatal programozók számára, a cégek nem titkolt célja pedig, hogy maradásra bírják a fiatal IT szakembereket, akiket elsősorban Szeged és Újvidék csalogat el Szabadkáról.

A kiváló, nyugati stílusú munkakörnyezet eddig segített ezen célok elérésében, ugyanis 2019-ben a három cég ötven munkatársa költözött be, ma azonban már nyolcvanan dolgoznak itt, ezért tervben van az irodaház új emelettel való bővítése is, hogy még több IT szakembernek tudjon otthont adni.

A teljes cikk itt olvasható: Kattintson ide!

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.