IT-séta a városon át

A 2019-es Kutatók Éjszakája rendezvény keretein belül, és a szabadkai IT klaszter szervezésében lett megtartva az IT-séta a városon át, melynek egyik állomása a Digital Hive irodaház volt. Az érdeklődők olyan cégeket látogathattak meg, mint az execomNord, az ICBTech, a Studio Present, az ErdSoft, az Edukatív Központ, az Infostud és az InfostudHub.

 


Ez azon ritka alkalmak egyike volt, mikor a nagyközönség betekintést nyerhetett az ErdSoft cég irodáiba és megismerhette munkatársainkat, akik minden nap kreatív IT megoldásokon dolgoznak, alkalmazásokat fejlesztenek, programoznak és új stratégiákat hoznak létre.

A rendezvény keretein belül több mint 300 látogató érkezett hozzánk, akik kíváncsiak voltak arra, milyen munkakörülményeket biztosít az ErdSoft. Minden látogató megtudhatta, pontosan mivel is foglalkozunk, megismerkedhetett a vállalati kultúránkkal és megtekinthette új irodaházunkat, a hozzá tartozó közösségi terekkel együtt.

Ez egy kiváló lehetőség volt arra, hogy bemutatkozzunk a szabadkai nagyközönség előtt. A rendezvénynek köszönhetően a fiatal programozóknak lehetőségük volt arra, hogy megismerkedjenek munkatársainkkal és elsőkézből hallják, milyenek a munkakörülmények Szabadka egyik vezető IT-cégében és a Digital Hive-ban, a régió első okosirodájában.

 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.