Munkaerőpiac elvárásai és a programozás

A World Robot Olympiad (WRO) egy globális robotikai verseny, melyet elsősorban fiatalok számára rendeznek. 2019-ben a verseny november 8-10. között került megrendezésre, a házigazda pedig a magyarországi Győr városa volt.

A WRO világdöntőjét maga a verseny mellett számos előadást kísérte, ahol elismert szakemberek beszéltek az automatizálással kapcsolatos témákról. Az ErdSoft csapatának tagjait, Erdudac Dánielt és Dudás Róbertet az a megtiszteltetés érte, hogy részt vehettek ezen az elismert eseményen.

 

WRO előadások WRO 2019

 

A Digitális Jólét Nonprofit Kft. által szervezett, műhelymunkával egybekötött nemzetközi konferencia a „Kódolás a köznevelésben” címet viselte. A számos műhelymunka egyikének központi témája a „munkaerőpiac elvárásai és a programozás” volt. A számos kiváló előadó mellett csapatunk képviselője, Erdudac Dániel is a program vendége volt.

Dániel az automatizálás és a digitalizálás fontosságával és új kihívásaival kapcsolatos előadást tartott. Az előadás központi témája az Ipar 4.0 volt – a kihívások, melyekkel szembesülnie kell az iparnak és az automatizálásban, valamint a digitalizálásban rejlő lehetőségek, előnyök.

Az előadást követően csapatunk tagjai VIP vendégként vehettek részt a WRO központi eseményén is. Köszönjük a lehetőséget!

 

 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.