Sonrisa Days – csapatépítőn az ErdSoftosok

Az utolsó melengető napsugarakat kihasználva a Balatonon került megrendezésre a Sonrisa Days nevet viselő csapatépítő program, melyben az ErdSoft és a HighPoint munkatársai a Sonrisa Csoport tagjaiként vettek részt.

A 27 szabadkai fejlesztővel és dolgozóval kiegészülve a Sonrisa Csoport közel 250 munkatársa érkezett meg péntek délután Zamárdiba, a Hotel Wellamarinba – Szabadkáról, Budapestről, Marosvásárhelyről, Pécsről, Szegedről és Nagyváradról.

A csapatépítő hétvégét a Sonrisa vezetői nyitották meg hivatalosan – a beszédekben elhangzottakból a csapat tagjai megismerhették a Sonrisa cég történetét, megtudhatták, mit képvisel a cég neve és a logójában található mosoly. Elhangzott az is, hogy merre tart a cég, milyen alappilléreken nyugszik és mi az, ami eddig meg lett valósítva a kitűzött célok közül.

A megnyitót egy kellemes este követte, számos programmal – a résztvevők wellness, póker bajnokság, mobil és konzol megmérettetés, karaoke, asztalitenisz, csocsó, vagy táncos party közül válogathattak. Az est célja a kapcsolatteremtés, a régi barátságok felelevenítése és az ismerkedés volt.

A szombati nap számos programot ölelt fel, rengeteg sportos aktivitással (foci, tenisz, kenu, paintball, squash stb.). Szerencsére a csapatépítőt remek időjárás kísérte, így minden aktivitást maximálisan ki tudtak élvezni a résztvevő munkatársak. Azok számára, akik nem rajonganak a kültéri sportokért, jóga foglalkozások, moziklub és wellness programok kerültek megrendezésre.

A Sonrisa Days központi témája a sokszínűség volt, amit a közös fotókon is bemutattak a résztvevők, hiszen mindenki az előzetesen kiválasztott, tetszőleges színű egyenpólóban jelent meg a fényképezkedésen. A hétvége központi programja maga a csapatépítő feladat volt, melyet a szervezők mindenki előtt titokban tartottak. A feladat minden várakozást felülmúlt – a 24 csapat közös feladata az volt, hogy Lego kockákból építsenek egy olyan hosszú hidat, mely megfelelt a kiírt kritériumoknak. A feladat teljesítésére három óra állt rendelkezésre, a munka pedig valódi csapatmunkát, együttműködést és szinte mérnöki precizitást igényelt. A rendelkezésre álló idő alatt egy 13 méter hosszú híd készült el, amelyet egy távirányítós autó segítségével, élőben teszteltek. A résztvevők nagy örömére a híd állta a próbát, a feladatot pedig nagy tapsvihar közepette sikeresen elvégzetté nyilvánították.

Az este ismét a szórakozás jegyében telt, hajnalig tartó bulikkal és lazább, barátkozós programokkal.

A vasárnap délelőtt tartalmazott még pár programot, mint amilyenek a paintball megmérettetések és a wellness programok voltak, de a nap főként a csomagolás, búcsúzkodás és a hazaindulás jegyében telt. A résztvevők egy izgalmas, élményekkel teli és számos baráti kapcsolattal gyümölcsőző csapatépítő hétvégéről térhettek haza.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.