Tech Trend Show – Szeged

A Tech Trend Show megrendezésére 2019. december 3-án került sor a szegedi Szent-Györgyi Albert Agórában. A konferencián többek között a várható technológia kihívásokról, a robotikáról, automatikáról, elektronikus fizetésről, AR/VR-ről, környezettudatos információs technológiákról és intelligens közösségi megoldásokról is szó volt.

Az előadások témái az IT piac toborzás, irodai marketing, export és külpiaci lehetőségek terén felmerülő problémákat, kihívásokat is érintették.

Csapatunk tagjai az előadások keretein belül lehetőséget kaptak arra, hogy bemutassák eVIR rendszerüket. Előadásunk címe a „Feladatkezelő rendszer új generációja” volt. Prezentációnk során rámutattunk arra, hogy a jól képzett munkaerőből továbbra is nagy hiány van, és ez nem csak a programozói munkakörre vonatkozik, hiszen manapság projekt- és account menedzsereket is nehéz találni a munkaerőpiacon. Elektronikus vállalatirányítási rendszerünk példáján keresztül bemutattuk, hogyan lehet az ilyen és hasonló jellegű problémákat orvosolni a modern eszközök és a technológia segítségével.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.