Meetup u vezi zakona o online prisustvu

1. decembra je u organizaciji ErdSoft-a održan sastanak sa klijentima, kako bi ih informisali o politikama i zakonima koji se primenjuju na online prodavnice.

Tokom sastanka, prisutnima su se obratili advokati iz advokatske kancelarije Vojnić Hajduk i Krstić. Oni su naše klijente upoznali sa zakonima koji se tiču internet prodavnica i objasnili im kako da ih ispoštuju, odnosno koje su posledice nepoštovanja zakona i propisa.

Prezentaciji je prisustvovalo 24 naših klijenata, koji su dobili informacije o GDPR politici, načinu prikupljanja i čuvanja podataka o kupcima, pravima kupaca i drugim bitnim detaljima o kojima je važno voditi računa. Zaposleni u advokatskoj kancelariji su, takođe govorili o posledicama kršenja zakona i strogim kaznama, kao i o koracima koje treba preduzeti kako bi online prisustvo kompanija bilo u skladu sa svim zakonskim zahtevima.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcije društvenih mreža radile ispravno, kao i za analizu prometa na web sajtu. Pročitajte više klikom na "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.