Naš kolega je radio mađarski prevod za VS Code

Mi, u ErdSoftu obožavamo zajednicu programera, rado delimo znanje i doprinosimo razvoju raznih programa.
Pored prevođenja CKEditor-a na srpski, bavimo se i drugim društvenim poslovima. Naš kolega, Levente Halai Seiler takođe prati principe ErdSofta vezane za podelu znanja i zato je pomogao u prevođenju najnovije verzije VS Code-a na mađarski jezik.

VS Code, odnosno Visual Studio Code je besplatan program za kodiranje, sa otvorenim izvornim kodom. Razvijen je od strane Microsofta za Linux, OS X i Windows operacione sisteme. Program je veoma popularan, jer je kompatibilan sa alatima za rešavanje problema, a visoka prilagodljivost u velikoj meri olakšava korišćenje. Korisnici mogu sami da izaberu temu interfejsa i prečice, a podrazumevana podešavanja se takođe mogu menjati.



Visual Studio Code je aktivan projekat i članovi zajednice mogu pomoći u njegovom realizovanju na razne načine. Jedan od načina jeste „lokalizacija”, pri čemu programeri mogu da pomažu u prevođenju koda na njihov maternji jezik, prateći princip „od zajednice za zajednicu”. Naš kolega, Levente Halai Seiler je pomagao u prevođenju programa na mađarski jezik.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcije društvenih mreža radile ispravno, kao i za analizu prometa na web sajtu. Pročitajte više klikom na "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.