Podržali smo Funchesstic festival šaha

I ove godine je organizovan zanimljivi Funchesstic festival šaha na Paliću. Odlična atmosfera i brojna dešavanja su privukla stotine posetilaca. I ErdSoft je bio prisutan na festivalu.

Događaj, čiji je cilj popularizovanje šaha, bio je organizovan u lokalu „Vigado“ na Paliću, gde je učesnike čekao veliki broj programa. Organizatori su hteli da šah pokažu u drugom svetlu, i zbog toga su smislili broje zanimljive, spektakularne igre, koje u svima probude želju za pobedom. Najbolji igrači su bili nagrađeni sitnim nagradama.

Omladina je mogla da se takmiči sa poznatim sportistima i poznatim ličnostima. U takmičenju su učestvovali učenici osnovnih i srednjih škola. Funchesstic festival šaha je od početka dobijao punu podršku Nacionalnog saveta mađarske nacionalne manjine, a poslednji, četvrti po redu festival je dobio podršku i Generalnog Konzulata Mađarske iz Subotice.

ErdSoft je prepoznao značaj festivala za mlade, i zato smo se trudili da festival učinimo još zanimljivijim i interaktivnijim. Iz tog razloga smo, za jedno od edukativnih takmičenja razvili aplikaciju, koja pokazuje rezultat.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcije društvenih mreža radile ispravno, kao i za analizu prometa na web sajtu. Pročitajte više klikom na "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.