Predstavljamo TALENTS stipendiste naše kompanije

Dana 22. novembra je u sedištu naše kompanije upriličeno svečano proglašenje studenata ErdSoft TALENTS stipendije i potpisivanje ugovora o stipendiranju.

Stipendisti Balint Sotanji i Hunor Balog su studenti Visoke tehničke škole strukovnih studija u Subotici, koji su svoj talenat pokazali na samom početku studija. 
Na svečanom događaju su prisustvovali dr Igor Firstner, direktor Visoke tehničke škole strukovnih studija u Subotici i dr Zlatko Čović, zamenik direktora.

Stipendije je uručio Danijel Erdudac, direktor ErdSoft kompanije. Nakon svečanog dela manifestacije, malo neformalnije slavlje uz dobru atmosferu pozdravilo je mlade stipendiste.

Plodna saradnja naše kompanije sa Visokom tehničkom školom strukovnih studija u Subotici traje dugi niz godina – uspeh ove saradnje je u zajedničkom cilju, jer je opšti interes da talentovanim mladim ljudima pružimo mogućnost kvalitetnog obrazovanja i stručnog usavršavanja i da ih ohrabrimo, ali i da im pružimo šansu za uspešnu karijeru u svom rodnom kraju.

Pored stipendije, studenti dobijaju i stručnu podršku i obuku u okviru kompanije. Većina talenata koji su počeli da šire krila u okviru naše kompanije, postali su deo tima.

ErdSoft je pobornik obrazovanja i talenata – drago nam je što smo na ovom događaju mogli da dodelimo stipendije dvoje izuzetno talentovanih studenata i istovremeno da im ponudimo priliku da izgrade uspešnu karijeru u našoj kompaniji.


Članci javnih medija u vezi sa događajem mogu se pročitati na sledećim linkovima:

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcije društvenih mreža radile ispravno, kao i za analizu prometa na web sajtu. Pročitajte više klikom na "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.