Subotica Open IT i u prostorijama ErdSoft-a

U organizaciji “IT Subotica 2030” je u petak, 1. aprila održan “Subotica Open IT”. Ovaj događaj je bio namenjen maturantima gimnazija, tehničkih i ekonomskih srednjih škola iz Sombora, Bačke Topole, Kikinde, Kule, Bečeja i Sente.

 

“Subotica Open IT” je organizovan kako bi se maturantima predstavile mogućnosti studiranja i zaposlenja u našem gradu, u oblasti informacionih tehnologija. Tako su, osim obilaska obrazovnih ustanova i upoznavanja sa programima istih, maturanti posetili i IT kompanije koje posluju u našem gradu. Srednjoškolci iz okolnih mesta su posetili našu poslovnu zgradu i obišli kompanije koje posluju u Digital Hive-u.

Cilj ErdSoft kompanije u danu otvorenih vrata je bio da se gostima dočara kako izgleda IT profesija iz prve ruke. Kroz obilazak kompanije, maturanti su mogli da steknu uvid u to kako izgleda karijerni put IT stručnjaka u našoj kompaniji, da vide u kakvom okruženju rade naše kolege, odnosno da se upoznaju sa funkcionalnošću pametne zgrade.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcije društvenih mreža radile ispravno, kao i za analizu prometa na web sajtu. Pročitajte više klikom na "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.