Naši radovi

Naši radovi, na koje smo ponosni

Naši radovi.

Ako ste zainteresovani za detaljnije opise naših usluga i proizvoda, pročitajte studije slučaja koji opisuju naše izvanredne projekte. Predstavljamo vam radove na koje smo najponosniji. Mi, u ErdSoft-u, volimo izazove, kreativan rad i zadatke za koje drugi misle da su neizvodljivi - o čemu govore i naše studije slučaja.

Odaberite kategoriju
Tematic Cable Dalje…

Za Tematic Cable smo napravili softver za planiranje programa i sistem za prikupljanje autorskih honorara, zahvaljujući kojima ova televizijska kuća može svojim klijentima omogućiti raznovrsniji program, značajno smanjiti mogućnost grešaka i eliminisati probleme u vezi licenci i drugih strogih pravila.

Sofisticirano, kompleksno rešenje zahtevalo je izuzetnu stručnost, preciznost, rigorozno testiranje i više od 1.000 radnih sati.

DentalMedical CRM Dalje…

Razvili smo blog, web shop i CRM sistem za DentalMedical, kompaniju koja je regionalni lider u branši, sa preko 18 godina iskustva. Budući da je u pitanju kompanija koja na međunarodnom tržištu ima multi-milionski godišnji promet, ovaj zadatak je uključivao veliku odgovornost i zahtevao izuzetno precizan i kvalitetan rad.

Pored sistema za upravljanje prodajom koji koriste u 4 države, CRM sistem kompanije DentalMedical uključuje SAP, NetResult, SparkPost, GLS i DailyExpress praćenje paketa, Facebook integraciju i Messenger Chat integraciju.

Közvil CRM & BI Dalje…

Kreirali smo automatizovan i mnogo napredniji CRM sistem u odnosu na prethodno rešenje za KözVil z.a.d.- prvu kompaniju za javnu rasvetu u Mađarskoj. Ovo je značajno olakšalo posao zaposlenih i onih 420 opština koje koriste ovo rešenje.

Zasnovano na našem CRM Core sistemu, novo rešenje za KözVil z.a.d. je moderno, responzivno i ima automatizovan sistem za upravljanje odgovorima, povezan je sa sistemima za upravljanje skladištima i održavanje. Pored toga izrađuje izveštaje koji kompaniji pružaju mnoštvo korisnih informacija.

LCF Hungary Dalje…

LCF Kids Clubs Hungary ima hiljade učenika u preko 100 škola engleskog jezika. Kompanija je bila prva škola jezika u Mađarskoj koja je u franšiznom sistemu obrazovala decu mlađu od 14 godina.

Od svog osnivanja 1993. godine, broj škola i učenika u LCF Kids Clubs klubovima se stalno povećavao, ali je zbog današnjh trendova postalo bitno da kompanija ima modernu i lepu internet stranicu, koja ispunjava zahteve savremenih tehnologija - koju smo sa zadovoljstvom napravili. Pored web stranice, kreirali smo CRM sistem i kompletan sistem korporativnog upravljanja.

Optical Kft. Dalje…

Optical d.o.o. je kompanija koja distribuira delove i opremu za kamione. Kroz našu saradnju želeli smo da istaknemo brzinu i pouzdanost ove kompanije. Kreirali smo web prodavnicu i B2B sistem koji mogu da se sinhronizuju sa programom za izdavanjem računa u realnom vremenu – na taj način su automatizovane naplate i minimizirane greške.

Web prodavnica kompanije je prošla kroz detaljnu optimizaciju za pretraživače, jer je jedan od glavnih ciljeva bio da se poveća posećenost putem organske pretrage. Pomoću GoogleAds kampanja smo dodatno povećali promet web prodavnice koja se zasniva na našem Store Factory sistemu.

Venera Bike Dalje…

Venera Bike jedan je od najvećih srpskih proizvođača i distributera bicikala i biciklističke opreme. Partnerstvo između naših kompanija počelo je 2014. godine, kada smo napravili prvu web stranicu kompanije. Međutim, do 2019. godine tehnologija je napredovala i prvo rešenje je zastarelo, pa je bila potrebna nova, ažurirana stranica.

Toko razvoja nove web stranice, koja je zasnovana na našem Store Factory sistemu, veliku ulogu je imala optimizacija za pretraživače, što je rezultiralo značajnim povećanjem organskog prometa. Kompleksni B2B sistem omogućava partnerima da naručuju direktno sa web stranice jednostavno i brzo.

IrányTrogir Dalje…

IrányTrogir je mala kompanija sa ambicioznim rukovodiocima. Njihove glavne aktivnosti su planiranje putovanja u srednju Dalmaciju, ali i pomaganje mađarskim turistima na odmoru u Hrvatskoj. U kompaniji su želeli da privuku više posetilaca na svoju web stranicu kako bi povećali prodaju.

Da bismo postigli ovaj cilj, napravili smo potpuno nov, moderan i jedinstven web sajt, uradili tehničku i on-site optimizaciju, a postavljanjem članaka na nedeljnom nivou smo dodavali strateški važne ključne reči. Na ovaj način smo povećali promet web sajta i udvostručili prodaju kompanije.

Mortoff Dalje…

Mortoff je vodeća IT kompanija u Mađarskoj i regionu, koja zapošljava preko 160 programera. Zato nam je posebno drago što smo imali čast da naš tim razvija njihov novi web sajt.

Tokom razvoja nove moderne stranice, veliki naglasak smo stavili na optimizaciju pretraživača, profesionalni administrativni interfejs, sigurnost i testiranje. Osim programiranja, našim klijentima smo pružili i konsultantske usluge. Web stranica koju smo kreirali u potpunosti ispunjava današnja očekivanja u pogledu tehnologije i SEO i kao takva uspešno doprinosi Mortoff-ovom poslovnom uspehu.

Tu nije kraj, pogledaj naše ostale radove!
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcije društvenih mreža radile ispravno, kao i za analizu prometa na web sajtu. Pročitajte više klikom na "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.