Közvil CRM és BI

KÖZVIL z.a.d., prva kompanija za javnu rasvetu u Mađarskoj

O kompaniji.

KözVil z.a.d je prva kompanija za javno osvetljenje u Mađarskoj, koja je lokalnim samoupravama dostupna već 19 godina. Pružaju usluge vezane za održavanje i modernizaciju sistema javne rasvete. Kompanija je do sada modernizovala sisteme javne rasvete u više od 420 opština i upravlja sa preko 130.000 svetiljki širom zemlje.

Zadatak ErdSoft-a bio je da modernizuje i automatizuje sistem kompanije. S obzirom da je KözVil z.a.d kompanija koja ima promet od više miliona evra godišnje, taj zadatak je bio velika odgovornost za nas i morali smo da obavljamo izuzetno precizan, kvalitetan posao.

Dalje na sajt kompanije
0 godine
neprekidne saradnje
0
Funkcioniše u opština
0
Rukuje svetiljkama širom države
0
Slučajevi upravljanja CRM-om

Ciljevi.

Ranije je KözVil z.a.d. koristio sistem pod nazivom SugarCRM, koji je s vremenom zastario i više nije zadovoljavao jedinstvene potrebe kompanije. Kompaniji je bilo potrebno rešenje koje će znatno olakšati rad zaposlenih. Stari sistem nije odgovarao i nije bilo automatizovanog upravljanja odgovorima.

Svrha našeg razvoja je bila da pružimo rešenje koje će savršeno zadovoljiti jedinstvene potrebe KözVil-a, odnosno da automatizujemo brojne zadatke i značajno olakšamo rad zaposlenih, koji bi na taj način mogli pružiti znatno viši nivo kvaliteta usluge.

Strategije.

Rešenje za KözVil z.a.d. smo razvili na osnovu našeg CRM Core sistema. Vrhunski CRM sistem uključuje mnoge automatizovane funkcije i druga važna i praktična rešenja, koja u velikoj meri pojednostavljuju rad ne samo zaposlenih u kompaniji KözVil, već i lokalnih samouprava koje koriste usluge kompanije.

Zaposleni više ne moraju da se brinu za Excel proračunske tabele, ručno pisane beleške i slanje elektronskih poruka, zahvaljujući novom sistemu koji im omogućava upotrebu tableta koji su povezani sa sistemom održavanja i složenim centralnim sistemom upravljanja skladištem.

Rezultati.

Sistem je pušten u rad tokom 2017. godine, a radovi su završeni sledeće godine. Novi sistem eliminiše mnoge nepotrebne tokove rada, dok automatizovani sistem izveštavanja omogućava uvid u specifična stanja u tabelarnom, grafičkom i tekstualnom obliku. Još jedna važna prednost novog rešenja je da on blagovremeno upozorava korisnika o rokovima.

Dakle, ovo rešenje zasnovano na našem CRM Core sistemu ne samo da u velikoj meri pojednostavljuje zadatak zaposlenih u KözVil z.a.d., već i 420 opština koje koriste usluge kompanije.

Prva kompanija za javnu rasvetu u Mađarskoj - 19 godina postojanja.

KözVil z.a.d. pruža usluge vezane za održavanje i modernizaciju sistema javne rasvete. Svrha našeg razvoja bila je da se obezbedi rešenje koje savršeno zadovoljava jedinstvene potrebe kompanije, odnosno da automatizujemo brojne zadatke i značajno olakšamo rad zaposlenih, koji bi na taj način mogli pružiti znatno viši nivo kvaliteta usluge.

Prethodna studija slučaja
DentalMedical CRM
Sledeća studija slučaja
LCF Hungary
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcije društvenih mreža radile ispravno, kao i za analizu prometa na web sajtu. Pročitajte više klikom na "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.