Mortoff

Mortoff d.o.o.

O kompaniji.

Kompanija Mortoff je osnovana 2002. godine i zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, danas je dominantno ime ne samo u Mađarskoj već i u inostranstvu. Mortoff je najveća IT kompanija u Budimpešti, koja zapošljava preko 160 programera.

Tim Mortoff-a je želeo da zameni svoj stari web sajt potpuno novim rešenjem. Posebna nam je čast što su izabrali naše rešenje i pored stručnosti i brojnih stručnjaka u svom timu. Radu smo pristupili sa velikim osećajem odgovornosti i veliki naglasak smo stavili na preciznost, sigurnost i stroga ispitivanja.

Pogledajte gotovu stranicu
0
Admin površina
0
Web-stranica
0
Organizovanje rada programera
0 godina
Iskustvo

Ciljevi.

Primarni cilj ovih poboljšanja bio je da se zameni prethodni, zastareli web sajt sa potpuno novim, jedinstvenim rešenjem. Takođe, za Mortoff-ovo osoblje je bilo veoma važno da mogu kreirati nove stranice korišćenjem admin panela.

Da bismo povećali promet na sajtu, veliki akcenat smo stavili na optimizaciju za pretraživače. Dakle, naš cilj je bio da stvorimo vrhunski web sajt koji zadovoljava najnovije tehnologije i SEO očekivanja i zahteve, kako bi se mogao nadmetati sa konkurentskim sajtovima ili štaviše, prestići ih.

Strategije.

Posebno nas je obradovala činjenica da je jedna od vodećih mađarskih IT kompanija izabrala naša rešenja za izradu nove web stranice. Na rešenju smo radili u periodu od 2018. do 2020. godine. Tokom radnog procesa, osim programiranja, klijentu smo pružili i konsultantske usluge.

Kreirali smo rešenje koje omogućava lako kreiranje novih stranica iz administrativnog interfejsa. Osim toga, web sajt je izvanredan sa SEO aspekta, što značajno doprinosi dobrom pozicioniranju u pretraživačima.

Rezultati.

Za Mortoff smo napravili web sajt i CRM sistem koji savršeno odgovaraju današnjim tehnološkim standardima. Moderan, svež dizajn, kvalitetan i informativan sadržaj zasnovan na ključnim rečima, kao i vrhunska tehnologija, pomažu da ovaj sajt doprinese poslovnom uspehu kompanije Mortoff.

Zahvaljujući izuzetno temeljnom pristupu optimizaciji za pretraživače, novi web sajt je odlično pozicioniran na listi rezultata pretraživanja i privlači mnogo organskih posetilaca.

Rekli su o nama

Mišljenja.

Želeli smo moderan i elegantan web sajt koji će nam omogućiti da efikasno komuniciramo sa našim klijentima i potencijalnim klijentima. To su nam obezbedili u Erdsoft-u. Brz i kvalitetan rad, koji stavlja klijenta u prvi plan. Hvala!

ErdSoft
Žofia Ratonji
Mortoff Kft.
marketing asistent

Napravili smo moderan web sajt i CRM sistem za najveću IT kompaniju u Budimpešti.

Mortoff-ov novi web sajt i CRM sistem su u savršenom skladu sa današnjim tehnološkim standardima. Moderan, svež dizajn, kvalitetan i informativan sadržaj zasnovan na ključnim rečima, kao i vrhunska tehnologija, pomažu da ovaj sajt doprinese poslovnom uspehu kompanije Mortoff.

Prethodna studija slučaja
IrányTrogir
Sledeća studija slučaja
Mortoff
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcije društvenih mreža radile ispravno, kao i za analizu prometa na web sajtu. Pročitajte više klikom na "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.